Велика кількість вітаміну E в кукурудзяній олії сприяє зміцненню імунної системи людини.
Основними факторами, що визначають дієтичні властивості кукурудзяної олії, слід вважати високий вміст в ній ненасичених жирних кислот (вітаміну F) і вітаміну E. Велика кількість вітаміну E в кукурудзяній олії сприяє зміцненню імунної системи людини.
Цей вітамін називають ще «вітаміном молодості», оскільки він є антиоксидантом
- уповільнює процеси старіння в організмі
- впливає на обмінні процеси, на рівень холестерину в крові
- покращує функціонування печінки, кишечника, жовчного міхура.
- Вітамін E в кукурудзяній олії незамінний при лікуванні «жіночих» і нервових хвороб.
- Ненасичені жирні кислоти, що містяться в кукурудзяній олії, підвищують опірність організму до інфекційних захворювань і сприяють виведенню з організму надлишку холестерину.
Добре застосовувати його для приготування різних соусів, тіста, хлібобулочних виробів. Були зроблені наступні спостереження: щоденне вживання 1-2 ст.л. кукурудзяної олії протягом місяця покращувало стан організму при астмі, мігрені, лущенні шкіри, оздоровлювало волосся, відновлювало їх блиск і шовковистість (при цьому усувається лупа).
Производитель: АПФ "Унава", Украина